Τήν παραμονή, λίγο μετά τά μεσάνυχτα, “ἐγενόμην ἐν τή νήσω τή καλούμενη Πάτμω”. Καθώς ἔπαιρνε νά χαράξει ἤμουν πάνω στή Χώρα. Ἡ θάλασσα, ἀκίνητη σάν τό μέταλλο, ἔδενε τά τριγυρινά νησιά.Δέν ἀνάσαινε οὔτε ἕνα φύλλο μέσα στό φῶς πού δυνάμωνε. Ἡ γαλήνη ἦταν ἕνα κέλυφος ὁλωσδιόλου ἀράγιστο.Ἔμεινα καρφωμένος ἀπό αὐτή τήν ἐπιβολή ἔπειτα ἐνίωσα πώς ψιθύριζα:“Ἔρχου καί βλέπε...”.

Γεώργιος Σεφέρης

"Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος. " (ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 18-3-1919) Άρθρο - ανάλυση του Αντιναύαρχου ε.α. Β. Μαρτζούκου Π.Ν. και είναι απο την ιστοσελίδα του Αντίβαρου.

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!


Για αυτό είναι καλό να ξυπνήσουμε απο τον λήθαργο που μας έχουν ρίξει οι ελληνόφωνοι πολιτικοί μας: Αυτόν της διάβρωσης και τελικής καταστροφής της Ελλάδος!!! Ο καθένας ας τα εκλάβει όπως νομίζει.

Για να διαβάσετε περισσότερα κλικ στην εικόνα ή ΕΔΩ για να κατεβάσετε το άρθρο σε PDF

Πέμπτη, 15 Μαΐου 2014

Ομολογία Κομμουνιστή! "Οι Κομμουνιστές ΔΕΝ πολεμήσαμε τους ΝΑΖΙ στην Κατοχή"! (βίντεο)... Συγκλονιστική μαρτυρία.


1940 -1941-1942 οι κομμουνιστές δεν αντισταθήκαμε σε Ιταλούς Γερμανούς, "Τα ξύναμε" ώσπου μας πόνεσαν στην τσέπη. Άλλοι πολεμούσανε απ'το 1940 εως το 1942 όχι οι αριστεροί.

Μα και φυσικά, εμείς τα ξέρουμε αυτά μιας και οι κομμουνιστές ήταν σύμμαχοι των γερμανών ναζί από το 1939 όπου και είχαν υπογράψει το σύμφωνο συνεργασίας και μη επίθεσης Ρίμπεντροπ Μολότοφ. Οι Ιταλοί εισέβαλαν στην Ελλάδα, λίγο μετά οι γερμανοί και κανείς κομμουνιστής δεν αντιστάθηκε αφού τους ήταν σύμμαχοι.

Έπρεπε να περάσει ένας χρόνος από την εισβολή των γερμανών στην Ελλάδα για να...
συσταθεί το ΕΑΜ ΕΛΑΣ των κομμουνιστών για να αντισταθεί στους γερμανούς όχι γιατί ξαφνικά ξύπνησαν οι κομμουνιστές αλλά επειδή οι γερμανοί είχαν αθετήσει το σύμφωνο Ρίμπεντροπ Μολότοφ και επιτέθηκαν στην ΕΣΣΔ με την επιχείρηση Μπαρμπαρόσα...
και βέβαια δεν αντιστάθηκαν οι κομμουνιστές του ΕΑΜ ΕΛΑΣ για την Ελλάδα αλλά για τον κομμουνισμό και την μαμά Σοβιετία που κινδύνευε. Αυτά φυσικά αποφεύγουν να τα λένε και τα αποκρύπτουν από τα παιδιά και τον αδαή κοσμάκη οι νεομπολσεβίκοι της αριστεράς γιατί δεν τους συμφέρει όπως καταλαβαίνετε...

Και όλοι αυτοί οι μπαγαμπόντηδες της αριστεράς τολμάνε σήμερα να λένε πως η Χρυσή Αυγή είναι νεοναζιστική οργάνωση όταν το 1940 αυτοί που πολέμησαν τους Ιταλούς και τους Γερμανούς ήταν η τότε νεολαία του "φασίστα" Μεταξά...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια πού περιέχουν ύβρεις και συνδέσμους πού οδηγούν σε ιστοτόπους με ακατάλληλο, αντεθνικό, ανθελληνικό, και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται. Επίσης δεν θα γίνονται δεκτά σχόλια γραμμένα σε greeklish.

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

Γιά Μένα

Η φωτογραφία μου
Επικοινωνία: patmos.island.blog@gmail.com

Ἀρχειοθήκη ἰστολογίου

Ἀναγνῶστες

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.
Απαξάπαντες οι ...’’ελληνοφάγοι’’ ανα την Γην, τις γνωρίζουν, αυτές τις αλήθειες, πάρα πολύ καλά. Εκείνο που χρειάζονται, σαν αποστομωτική ’’επισφράγιση’’, είναι το περιβόητο γραμματόσημο, πάνω στο οποίο αυτό, το ίδιο, το συνονθύλευμα των Σκοπιανών, ονομάζει την ...πατρίδα του ...VARDARSKA. Τα γραμματόσημα αποτελούν ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΔΟΣΗ της χώρας που τα κυκλοφορεί και θεωρούνται έτσι, ΕΠΙΣΗΜΑ και ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΑ Έγγραφά της!

Προξενείο STOP

Προξενείο STOP
Κλίκ στήν εἰκόνα καί ὑπογράψτε γιά νά φύγει τό προξενεῖο ἀπό τήν Θράκη μας.
Loading...