Τήν παραμονή, λίγο μετά τά μεσάνυχτα, “ἐγενόμην ἐν τή νήσω τή καλούμενη Πάτμω”. Καθώς ἔπαιρνε νά χαράξει ἤμουν πάνω στή Χώρα. Ἡ θάλασσα, ἀκίνητη σάν τό μέταλλο, ἔδενε τά τριγυρινά νησιά.Δέν ἀνάσαινε οὔτε ἕνα φύλλο μέσα στό φῶς πού δυνάμωνε. Ἡ γαλήνη ἦταν ἕνα κέλυφος ὁλωσδιόλου ἀράγιστο.Ἔμεινα καρφωμένος ἀπό αὐτή τήν ἐπιβολή ἔπειτα ἐνίωσα πώς ψιθύριζα:“Ἔρχου καί βλέπε...”.

Γεώργιος Σεφέρης

"Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος. " (ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 18-3-1919) Άρθρο - ανάλυση του Αντιναύαρχου ε.α. Β. Μαρτζούκου Π.Ν. και είναι απο την ιστοσελίδα του Αντίβαρου.

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!


Για αυτό είναι καλό να ξυπνήσουμε απο τον λήθαργο που μας έχουν ρίξει οι ελληνόφωνοι πολιτικοί μας: Αυτόν της διάβρωσης και τελικής καταστροφής της Ελλάδος!!! Ο καθένας ας τα εκλάβει όπως νομίζει.

Για να διαβάσετε περισσότερα κλικ στην εικόνα ή ΕΔΩ για να κατεβάσετε το άρθρο σε PDF

Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2011

ΕΣΡ: Ο Βελιγκέκας της Ελληνικής Δημοκρατίας ξαναχτυπά! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Με απόφαση της ΕΕΤΤ και .. πρόστιμο του ΕΣΡ, οι νησιώτες θα πληρώνουν για να ακούν ... τουρκικά ραδιόφωνα. Νέα πρόκληση του ΕΣΡ κατά των πολιτών!!!

Απίστευτο: Καταργούν αναμεταδότες της ΕΡΑ στα νησιά και το ΕΣΡ βάζει και πρόστιμο στην ΕΡΤ. Αυτό προκύπτει από μια σκληρή ανακοίνωση των Μηχανικών και Τεχνικών της ΕΡΤ, σύμφωνα με την οποία, αφήνουν μεγάλες περιοχές ακάλυπτες στα νησιά μας! Χαρακτηρίζουν τους αναμεταδότες παράνομους και επιβάλουν πρόστιμα στην ΕΡΤ, την στιγμή που στις ίδιες συχνότητες, αντί να παίζει το πρόγραμμα της ΕΡΤ, ακούγεται πλέον, ραδιοφωνικός σταθμός της Τουρκίας!!!

Αυτά τα φαιδρά κάνει το ΕΣΡ, τα οποία εντελώς τυχαία , βολεύουν και κάποιους ιδιώτες στα νησιά! Σίγουρα όμως δεν βολεύουν τους νησιώτες, οι οποίοι, ενώ τώρα ποια ΔΕΝ θα ακούνε ΕΡΑ, καλούνται να συνεχίσουν να πληρώνουν την ΕΡΤ μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ, ενώ στις συχνότητες αυτές, θα ακούνε πλέον τον ... Μεμέτ Αλι Μπιράντ και την ... Χούλια Αισέ!!!

Κάποιος πρέπει επιτέλους, να καταργήσει το ΕΣΡ, διότι από Ανεξάρτητη Αρχή , έχει γίνει ο ... Βελιγκέκας της Ελληνικής Δημοκρατίας!!!

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Σωματείου Μηχανικών και Τεχνικών της ΕΡΤ: 


Η ΕΡΑ Βορείου Αιγαίου με εντολή της ΕΕΤΤ (Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων), αναγκάστηκε να διακόψει τη μετάδοση του προγράμματός της στη θέση “Αγκαθερή” Πλωμαρίου και στη θέση Λεπέτυμνος στη Συκαμιά. Μάλιστα η ΕΡΑ κλήθηκε να πληρώσει και πρόστιμο για κάθε «παράνομο» αναμεταδότη.

Τώρα στην συχνότητα της ΕΡΑ Αιγαίου
σε μεγάλο τμήμα του νησιού ακούγεται μόνο η Τουρκία!!!!

Είναι, όμως, οι αναμεταδότες μας παράνομοι;
Το 1999 το κράτος, κατόπιν πιέσεων των ιδιωτικών συμφερόντων, νομοθέτησε πως κάθε πειρατής νομιμοποιείται για τη θέση και τη συχνότητα που έχει ήδη καταλάβει. Έτσι βρεθήκαμε παράνομοι εμείς, ακόμη και για θέσεις και συχνότητες που είχαν κατοχυρωθεί μέσα από διεθνείς συμβάσεις!

Αντίστοιχα η Τουρκία, όχι μόνο δεν έχει τέτοια προβλήματα, αλλά παραβιάζει και συστηματικά τις συμφωνίες της ITU, με συνέπεια οι αναμεταδότες που βρίσκονται στα σύνορά της με την Ελλάδα να μην έχουν κανένα περιορισμό σε ισχύ! Ταυτόχρονα εμφανίζονται συστηματικά στις ίδιες ή σε διπλανές (άρα παρεμβάλουσες) συχνότητες με μας.

Δεν είμαστε υπερεθνικόφρονες και σε καμία περίπτωση εθνικιστές. Είναι λάθος όμως, να ντρεπόμαστε να δηλώσουμε πατριώτες. Πέρα απ’ τα ιδιωτικά συμφέροντα υπάρχει και η κοινωνία (αν υπάρχει ακόμα). Πέρα από το χρήμα υπήρχε κάποτε και η ενότητα των ανθρώπων σε συλλογικό επίπεδο (αυτό βέβαια το έχουμε χάσει σίγουρα).

Αν στην κυβέρνηση, στη Βουλή, στο ΕΣΡ, στην ΕΕΤΤ ... οπουδήποτε, έχουν μείνει καθόλου ανόητοι, ρομαντικοί σαν και μας που να νομίζουν ακόμη πως είναι Έλληνες και πως υπάρχει ακόμη αυτή η χώρα... Ας κάνουν κάτι, ό,τι μπορούν. Δεν έχουμε χρήμα να τους δώσουμε, ούτε μπορούμε να προωθήσουμε τα συμφέροντά τους. Το μόνο πια που έρχεται στο νου, είναι να τους θυμίσουμε ένα αριθμό απ’ τα παλιά. Είναι τώρα έξω απ’ το Σύνταγμα, αλλά πάντα θα καθορίζει την ουσία του. Ίσως είναι παλιομοδίτικο αλλά θα τον αναφέρουμε:

«114»

Για το ΔΣ

Η Πρόεδρος
Μηλιά Κοτσιώνη      Ο Γενικός Γραμματέας
Κωνσταντίνος Μαντάς"


Πηγή : Aegeantimes

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια πού περιέχουν ύβρεις και συνδέσμους πού οδηγούν σε ιστοτόπους με ακατάλληλο, αντεθνικό, ανθελληνικό, και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται. Επίσης δεν θα γίνονται δεκτά σχόλια γραμμένα σε greeklish.

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

Γιά Μένα

Η φωτογραφία μου
Επικοινωνία: patmos.island.blog@gmail.com

Ἀρχειοθήκη ἰστολογίου

Ἀναγνῶστες

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.
Απαξάπαντες οι ...’’ελληνοφάγοι’’ ανα την Γην, τις γνωρίζουν, αυτές τις αλήθειες, πάρα πολύ καλά. Εκείνο που χρειάζονται, σαν αποστομωτική ’’επισφράγιση’’, είναι το περιβόητο γραμματόσημο, πάνω στο οποίο αυτό, το ίδιο, το συνονθύλευμα των Σκοπιανών, ονομάζει την ...πατρίδα του ...VARDARSKA. Τα γραμματόσημα αποτελούν ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΔΟΣΗ της χώρας που τα κυκλοφορεί και θεωρούνται έτσι, ΕΠΙΣΗΜΑ και ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΑ Έγγραφά της!

Προξενείο STOP

Προξενείο STOP
Κλίκ στήν εἰκόνα καί ὑπογράψτε γιά νά φύγει τό προξενεῖο ἀπό τήν Θράκη μας.
Loading...