Τήν παραμονή, λίγο μετά τά μεσάνυχτα, “ἐγενόμην ἐν τή νήσω τή καλούμενη Πάτμω”. Καθώς ἔπαιρνε νά χαράξει ἤμουν πάνω στή Χώρα. Ἡ θάλασσα, ἀκίνητη σάν τό μέταλλο, ἔδενε τά τριγυρινά νησιά.Δέν ἀνάσαινε οὔτε ἕνα φύλλο μέσα στό φῶς πού δυνάμωνε. Ἡ γαλήνη ἦταν ἕνα κέλυφος ὁλωσδιόλου ἀράγιστο.Ἔμεινα καρφωμένος ἀπό αὐτή τήν ἐπιβολή ἔπειτα ἐνίωσα πώς ψιθύριζα:“Ἔρχου καί βλέπε...”.

Γεώργιος Σεφέρης

"Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος. " (ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 18-3-1919)



 Άρθρο - ανάλυση του Αντιναύαρχου ε.α. Β. Μαρτζούκου Π.Ν. και είναι απο την ιστοσελίδα του Αντίβαρου.

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!


Για αυτό είναι καλό να ξυπνήσουμε απο τον λήθαργο που μας έχουν ρίξει οι ελληνόφωνοι πολιτικοί μας: Αυτόν της διάβρωσης και τελικής καταστροφής της Ελλάδος!!! Ο καθένας ας τα εκλάβει όπως νομίζει.

Για να διαβάσετε περισσότερα κλικ στην εικόνα ή ΕΔΩ για να κατεβάσετε το άρθρο σε PDF






Κυριακή 10 Ιουλίου 2011

Έναν "θησαυρό" από κλοπιμαία, ανθελληνικού μίσος και αλβανικού εθνικισμού, ανακάλυψαν οι αστυνομικοί σε κρησφύγετο των τεσσάρων Αλβανών ληστών με τα καλάσνικοφ...

Δείτε προσεκτικά την παρακάτω φωτογραφία. Κοιτάξτε την με προσοχή και προβληματιστείτε. Η φωτογραφία είναι τραβηγμένη το Δεκέμβριο του 2008 κατά την διάρκεια των επεισοδίων που η "πρόοδος" και όλο το υπόλοιπο σκυλολόι από αναρχοβλαμένα, λαθρομετανάστες, πράκτορες και κάθε ανθελληνικό σκουλήκι έσπαγε, έκαιγε και βιαζε την Ελλάδα... Πίσω από την σημαία που έχει παραδοθεί στις φλόγες είναι τα τέσσερα αλβανικά σκυλιά του UCK που είχαν ρημάξει τον κόσμο στις ληστείες...



Με κάτι τέτοιους συνεργαζόταν και συνεργάζονται τα πιόνια της νέας τάξης και υποχείρια του κάθε πρακτορίσκου. Αναρχικοί, ΣΥΡΙΖΑ, Ανταρσια , Οικολόγοι... λαθρομετανάστες εγκληματίες ... Όλος ο συμφερτός μαζί σε συνεργασία με κοινό παρονομαστή την καταστροφή της Ελλάδας και του Ελληνισμού.
Είναι όλοι αυτοί που καταγγέλουν ως φασίστες το 98% των Ελλήνων αλλά δεν δισταζουν να συνεργαστούν και να προσκυνήσουν τον κάθε, ισλαμοφασίστα, UCK, σκοπιανό, τουρκομόγγολο, και λοιπά ανθελληνικά εκτρώματα.
Δείτε ξανά και ξανά την φωτογραφία. Δείτε την και αποφασίστε... Μην ξαναδώσετε δουλειά σε όλους αυτούς. Ούτε δεκάρα τσακιστή. Εκτός του ότι είναι χαμένα χρήματα δια παντός, επιπλέον είναι και αχάριστοι που δεν διστάζουν να δαγκώσουν το χέρι που τους ταΐζει. Σκεφτείτε και αποφασίστε αν για λίγα ευρώ παραπάνω κέρδος, που στην πραγματικότητα είναι χασούρα, αξίζει να καταστρέφουμε την πατρίδα μας δίνοντας δουλειά και χρήματα στο κάθε φίδι που περιμένει την κατάλληλη ευκαιρία να δαγκώσει και να χύσει το δηλητήριο του.

Και ή είδηση:

Έναν "θησαυρό" από κλοπιμαία, ανθελληνικού μίσος και αλβανικού εθνικισμού, ανακάλυψαν οι αστυνομικοί σε κρησφύγετο των τεσσάρων Αλβανών ληστών με τα καλάσνικοφ που είχαν ρημάξει δεκάδες σπίτια και διαμερίσματα σπίτια σε γειτονιές της Αττικής.


Τα κλοπιμαία, κυρίως χρήματα, χρυσαφικά και ηλεκτρονικές συσκευές, τα έβαζαν σε βαλίτσες και τις έστελναν ασυνόδευτες με τα λεωφορεία σε συγγενείς και φίλους στην Αλβανία.


Μετά από εκτεταμένες έρευνες σε όλη την Αττική, οι πιάστηκαν τελικά στα “δίχτυα” της Αστυνομίας στην Νίκαια.


Όπως αποκαλύπτεται από το υλικό, οι συλληφθέντες, εκτός από διαρρήκτες είχαν αναπτύξει στην χώρα και ακραία εθνικιστική δράση.

Σε μία φωτογραφία που βρέθηκε στο κρυσφήγετο τους μάλιστα, από τα γεγονότα του Δεκέμβρη του 2008, καίνε μια μεγάλη Ελληνική σημαία (μεταξύ των ατόμων που κρατάνε τη σημαία είναι και οι συλληφθέντες), ενώ από κάτω υπάρχει η λεζάντα: "50.000 Αλβανοί ενάντια στην απογραφή με εθνικά και θρησκευτικά κριτήρια, η οποία είναι τέχνασμα των Ελλήνων".

http://www.eglimatikotita.gr/2011/07/4_09.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια πού περιέχουν ύβρεις και συνδέσμους πού οδηγούν σε ιστοτόπους με ακατάλληλο, αντεθνικό, ανθελληνικό, και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται. Επίσης δεν θα γίνονται δεκτά σχόλια γραμμένα σε greeklish.

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

Γιά Μένα

Η φωτογραφία μου
Επικοινωνία: patmos.island.blog@gmail.com

Ἀρχειοθήκη ἰστολογίου

Ἀναγνῶστες

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.
Απαξάπαντες οι ...’’ελληνοφάγοι’’ ανα την Γην, τις γνωρίζουν, αυτές τις αλήθειες, πάρα πολύ καλά. Εκείνο που χρειάζονται, σαν αποστομωτική ’’επισφράγιση’’, είναι το περιβόητο γραμματόσημο, πάνω στο οποίο αυτό, το ίδιο, το συνονθύλευμα των Σκοπιανών, ονομάζει την ...πατρίδα του ...VARDARSKA. Τα γραμματόσημα αποτελούν ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΔΟΣΗ της χώρας που τα κυκλοφορεί και θεωρούνται έτσι, ΕΠΙΣΗΜΑ και ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΑ Έγγραφά της!

Προξενείο STOP

Προξενείο STOP
Κλίκ στήν εἰκόνα καί ὑπογράψτε γιά νά φύγει τό προξενεῖο ἀπό τήν Θράκη μας.
free counters