Τήν παραμονή, λίγο μετά τά μεσάνυχτα, “ἐγενόμην ἐν τή νήσω τή καλούμενη Πάτμω”. Καθώς ἔπαιρνε νά χαράξει ἤμουν πάνω στή Χώρα. Ἡ θάλασσα, ἀκίνητη σάν τό μέταλλο, ἔδενε τά τριγυρινά νησιά.Δέν ἀνάσαινε οὔτε ἕνα φύλλο μέσα στό φῶς πού δυνάμωνε. Ἡ γαλήνη ἦταν ἕνα κέλυφος ὁλωσδιόλου ἀράγιστο.Ἔμεινα καρφωμένος ἀπό αὐτή τήν ἐπιβολή ἔπειτα ἐνίωσα πώς ψιθύριζα:“Ἔρχου καί βλέπε...”.

Γεώργιος Σεφέρης

"Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος. " (ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 18-3-1919)



 Άρθρο - ανάλυση του Αντιναύαρχου ε.α. Β. Μαρτζούκου Π.Ν. και είναι απο την ιστοσελίδα του Αντίβαρου.

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!


Για αυτό είναι καλό να ξυπνήσουμε απο τον λήθαργο που μας έχουν ρίξει οι ελληνόφωνοι πολιτικοί μας: Αυτόν της διάβρωσης και τελικής καταστροφής της Ελλάδος!!! Ο καθένας ας τα εκλάβει όπως νομίζει.

Για να διαβάσετε περισσότερα κλικ στην εικόνα ή ΕΔΩ για να κατεβάσετε το άρθρο σε PDF






Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

ΤΑ ΤΑΝΚΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΥΡΙΕ ΠΑΓΚΑΛΕ


ΤΑ ΤΑΝΚΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΥΡΙΕ ΠΑΓΚΑΛΕ


Στην πρόβλεψη ότι εάν δεν ψηφιστεί το Μεσοπρόθεσμο η χώρα θα επιστρέψει στη δραχμή και θα χρειαστεί η επέμβαση του στρατού και των τανκς για να προστατεύσουν τις τράπεζες από τρομαγμένα πλήθη που θα θέλουν να αποσύρουν τα χρήματά τους προχωρά ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θ.Πάγκαλος μέσα από τις σελίδες της ισπανικής εφημερίδας El Mundo.


«Εάν δεν έχουμε πάρει μέχρι τις 12 Ιουλίου τα χρήματα τότε θα βρεθούμε αντιμέτωποι με ένα τρομερό σενάριο. Η επιστροφή στη δραχμή σημαίνει ότι την επόμενη ημέρα οι τράπεζες θα κατακλυσθούν από τρομαγμένο πλήθος που θα θέλει να αποσύρει τα χρήματά του.

Ο στρατός θα πρέπει να προστατεύσει με τανκς τις τράπεζες επειδή δεν θα επαρκούν οι αστυνομικές δυνάμεις. Θα ξεσπάσουν ταραχές σε όλη τη χώρα, τα καταστήματα θα αδειάσουν και μερικοί άνθρωποι θα πηδήξουν από τα παράθυρα» λέει ο Θ.Πάγκαλος και προσθέτει ότι αυτό θα ήταν καταστροφή και για την οικονομία όλης της Ευρώπης.


ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ,ΤΟΥ ΟΤΣΑΛΑΝ ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΘΝΙΚΟΥ,τα άρματα μάχης και ο Στρατός δεν είναι για να προστατεύουν τα ΥΠΕΡΚΕΡΔΗ των φίλων σου τοκογλύφων!

Αλλά για να προστατεύουν την εδαφική ακεραιότητα της χώρας από τους εχθρούς της,εσωτερικούς και εξωτερικούς!


Και είμαστε βέβαιοι πως αν κάνετε το μοιραίο λάθος να βγάλετε τον Στρατό στους δρόμους,εκείνος θα στραφεί εναντίον σας κοπρόσκυλα!

Αλήθεια,στα Ίμια έβγαλες...τανκς;

Ή εκει δεν σε ένοιαζε για το "πανί που πήρε ο αέρας";;;

Έχετε διαλύσει το στράτευμα,έχετε λοιδωρήσει οτιδήποτε εθνικοπατριωτικό ΚΙ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΠΩΣ ΤΑ ΤΑΝΚΣ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ;


Και τελικά,πού ακριβώς είναι το κακό να πάρει ο κόσμος τις καταθέσεις του;ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ;

Εμείς προτρέπουμε εδώ και μήνες τον κόσμο ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ με τους τοκογλύφους!

Αυτή είναι η ουσιαστικότερη πράξη αντίστασης!!!

Δεν σας ενδιαφέρει ΠΡΟΔΟΤΕΣ να διαλυθεί η Ελλάδα,φτάνει να μην πάθουν τίποτα οι τράπεζες!

Και δεν θα διστάσετε ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΤΕ ΚΟΣΜΟ γι'αυτό!

Προσέξτε όμως,γιατί όπως είπαμε,το να βγάλεις τα τανκς στους δρόμους εμπεριέχει υψηλό ρίσκο!

Ναι,έχετε καταντήσει την πλειοψηφία των στρατιωτικών δημοσίους υπαλλήλους-κομματόσκυλα,ΑΛΛΑ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ "ΤΡΕΛΟΙ" ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ!

Και όταν θα στρέψουν τις κάνες των πυροβόλων ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΟΥ,"δημοκράτη" (από το '81) Πάγκαλε,θα δούμε πού θα τρέχεις να κρυφτείς!

http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2011/06/blog-post_8350.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια πού περιέχουν ύβρεις και συνδέσμους πού οδηγούν σε ιστοτόπους με ακατάλληλο, αντεθνικό, ανθελληνικό, και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται. Επίσης δεν θα γίνονται δεκτά σχόλια γραμμένα σε greeklish.

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

Γιά Μένα

Η φωτογραφία μου
Επικοινωνία: patmos.island.blog@gmail.com

Ἀρχειοθήκη ἰστολογίου

Ἀναγνῶστες

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.
Απαξάπαντες οι ...’’ελληνοφάγοι’’ ανα την Γην, τις γνωρίζουν, αυτές τις αλήθειες, πάρα πολύ καλά. Εκείνο που χρειάζονται, σαν αποστομωτική ’’επισφράγιση’’, είναι το περιβόητο γραμματόσημο, πάνω στο οποίο αυτό, το ίδιο, το συνονθύλευμα των Σκοπιανών, ονομάζει την ...πατρίδα του ...VARDARSKA. Τα γραμματόσημα αποτελούν ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΔΟΣΗ της χώρας που τα κυκλοφορεί και θεωρούνται έτσι, ΕΠΙΣΗΜΑ και ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΑ Έγγραφά της!

Προξενείο STOP

Προξενείο STOP
Κλίκ στήν εἰκόνα καί ὑπογράψτε γιά νά φύγει τό προξενεῖο ἀπό τήν Θράκη μας.
free counters