Τήν παραμονή, λίγο μετά τά μεσάνυχτα, “ἐγενόμην ἐν τή νήσω τή καλούμενη Πάτμω”. Καθώς ἔπαιρνε νά χαράξει ἤμουν πάνω στή Χώρα. Ἡ θάλασσα, ἀκίνητη σάν τό μέταλλο, ἔδενε τά τριγυρινά νησιά.Δέν ἀνάσαινε οὔτε ἕνα φύλλο μέσα στό φῶς πού δυνάμωνε. Ἡ γαλήνη ἦταν ἕνα κέλυφος ὁλωσδιόλου ἀράγιστο.Ἔμεινα καρφωμένος ἀπό αὐτή τήν ἐπιβολή ἔπειτα ἐνίωσα πώς ψιθύριζα:“Ἔρχου καί βλέπε...”.

Γεώργιος Σεφέρης

"Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος. " (ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 18-3-1919)



 Άρθρο - ανάλυση του Αντιναύαρχου ε.α. Β. Μαρτζούκου Π.Ν. και είναι απο την ιστοσελίδα του Αντίβαρου.

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!


Για αυτό είναι καλό να ξυπνήσουμε απο τον λήθαργο που μας έχουν ρίξει οι ελληνόφωνοι πολιτικοί μας: Αυτόν της διάβρωσης και τελικής καταστροφής της Ελλάδος!!! Ο καθένας ας τα εκλάβει όπως νομίζει.

Για να διαβάσετε περισσότερα κλικ στην εικόνα ή ΕΔΩ για να κατεβάσετε το άρθρο σε PDF






Σάββατο 14 Μαΐου 2011

ΑΠΟ ΑΘΗΝΑΜΑΜΠΑΝΤ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΘΗΝΑ..

ΑΠΟ ΑΘΗΝΑΜΑΜΠΑΝΤ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΘΗΝΑ..
Τις 3 τελευταίες μέρες βλέπουμε μία Αθήνα από τις παλιές καλές εποχές. Μπορείς να την περπατήσεις, μπορείς να την χαρείς, ακόμα και στο κέντρο!!! Εκεί που μέχρι 3 μέρες έψαχνες Έλληνα με το μικροσκόπιο, τώρα ψάχνεις λαθρομετανάστη με το μικροσκόπιο...

Το σημαντικότερο είναι πως μέσα στο 3μερο, τουλάχιστον στην Αθήνα αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα, δεν είχαμε ούτε κλοπές, ούτε ληστείες, ούτε φόνους τη στιγμή που τα στατιστικά θα ήθελαν 2 νεκρούς, καμιά 800αριά κλοπές και γύρω στις 120 ληστείες μέσα σε ένα 3ήμερο. Ρίξτε μια ματιά στα πόρταλς και τις ειδήσεις. Απολύτως μηδενική η εγκληματικότητα στο διάστημα αυτό!!!!

Αυτό λέει πολλά και είτε σας αρέσει είτε όχι, καταλήγω στο συμπέρασμα πως:

Το "pogrom" κάνει καλό στην υγεία και την τσέπη του Έλληνα. πολίτη και νομίζω πως μόνο αυτό μπορεί να δώσει τελικά τέλος και στην εγκληματικότητα και στη λαθρομετανάστευση τη στιγμή μάλιστα που εδώ και 21 χρόνια ΟΛΕΣ οι μέχρι σήμερα κυβερνήσεις απαξίωσαν και το κέντρο και τις ζωές των Ελλήνων φορολογούμενων κατοίκων του αδιαφορώντας παντελώς και για τις περιουσίες τους και κυρίως για τις ζωές τους, ρίχνοντας τους μέσα στην ίδια την κόλαση χωρίς ποτέ να τους ρωτήσουν. Οι ακραίες καταστάσεις λοιπόν κυρίες και κύριοι, θέλουν και ακραίες λύσεις. Δεν γίνεται διαφορετικά δυστυχώς με αυτούς τους ανίκανους πολιτικάντηδες και προδότες που μπλέξαμε.

Το κατάλαβαν αυτό και τα καθεστωτικά ΜΜΕ γιαυτό και λύσσαξαν από προχθές μιλώντας για "ρατσιστικές" επιθέσεις, για αμόκ και εκμετάλλευση της κατάστασης από την ακροδεξιά γιατί βλέπουν πως η πολυπολιτισμική σούπα που υπηρετούν άρχισε να κρυώνει. Όλα τα ΜΜΕ έλεγαν πως "ήθελαν να σκοτώσουν" οι ρατσιστές ακροδεξιοί αλλά εγώ μέχρι τώρα δεν έχω δει να έχουν σκοτώσει κανέναν οι ακροδεξιοί, τους λαθρομετανάστες βλέπω να σφάζουν τους Έλληνες στο γόνατο.... Δεν τους απασχολεί καθόλου τους μεγαλοδημοσιογραφίσκους το ότι οι Έλληνες είναι πλέον ανεπίστρεπτα αγανακτισμένοι και αποφασισμένοι να υπερασπιστούν τις περιουσίες και τις ζωές τους. Τόσο καιρό δεν λένε κουβέντα για τις ρατσιστικές επιθέσεις των αλλοδαπών σε ανήμπορες γιαγιάδες, παππούδες, ανηλίκους, γυναίκες που πέφτουν καθημερινά θύματα στα ζώα αυτά τα οποία μέχρι και σε ξεδοντιάζουν αν τυχόν έχεις ένα χρυσό δόντι.... Η ζωή του Έλληνα για αυτά τα ζώα δεν σημαίνει τίποτα εξάλλου μιας και σύμφωνα με την θρησκεία και την κουλτούρα τους, εάν σκοτώσεις "άπιστο", θα πας στον παράδεισο με 27 χανουμάκια και θα τρως για πάντα τόνους πιλάφι....  (ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΛΑΖΕΙ. ΑΝΕΞΑΤΗΤΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΑΝ ΜΙΑΣΜΑΤΑ.)

Φυσικά αυτή η ξευτίλα των ΜΜΕ και των μεγαλοδημοσιογραφίσκων, υποδεικνύει και το μέγεθος της βλακείας τους συν τοις άλλοις, αφού έτσι και άθελα τους, ξυπνούν τον Έλληνα, τον κάνουν πιο αποφασιστικό και στο τέλος θα φέρουν και την ακροδεξιά στην εξουσία, πολύ πιο γρήγορα από όσο νόμιζαν και να δούμε τότε τι θα λένε... Θα διερωτώνται μέσω λογομαχιών μεταξύ τους, το ποιος έφταιξε περισσότερο ή λιγότερο. Δε λέω, θα έχει πολύ πλάκα βέβαια....

Ρίξτε μια ματιά στα σχόλια κάτω από τις σχετικές αναρτήσεις των πόρταλς, βγείτε και μιλήστε επίσης με απλούς πολίτες στο δρόμο, για να δείτε πόσο δίκιο έχω σε όλα όσα γράφω. Φανταστείτε πως τα μέχρι τώρα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων, έδειχναν πως οι Έλληνες θέλουν την άμεση απέλαση όλων των λαθρομεταναστών σε ποσοστό 89.5%. Τώρα πόσο να είναι άραγε; Κάντε μία ακόμα δημοσκόπηση και αν έχετε τα κότσια κάντε και ένα δημοψήφισμα για να τα διαπιστώσετε καλύτερα όλα όσα λέω και μη τα βάζετε μαζί μου. Το να κρύβεστε πίσω από το δάκτυλο σας δεν αλλάζει τίποτα.

ΥΓ. Όσο για τον Μπαγκλαντεσιανό που τάχα έπεσε θύμα αντίποινας από ακροδεξιούς και βρέθηκε μαχαιρωμένος στα Κάτω Πατήσια πριν από 4 μέρες, σύμφωνα με την αστυνομία ήταν σεσημασμένος για εμπορία και διακίνηση ναρκωτικών. Αυτό σας λέει τίποτα; Φυσικά. Πρόκειται για μία ακόμα περίπτωση ξεκαθαρίσματος λογαριασμών όπως αυτές που καθημερινά συμβαίνουν μεταξύ αλλοδαπών και το γνωρίζουν όλοι οι κάτοικοι του κέντρου πλην των "αντίφα" που ζούνε στην Εκάλη και το Ψυχικό... Φυσικά η είδηση αν και δόθηκε στα καθεστωτικά ΜΜΕ, σε κανένα δεν παίζει γιατί όπως είπαμε χαλάει έτσι και ο μύθος της "μαχαιροβγάλτου" ακροδεξιάς, και η πολυπολιτισμική .σούπα τους...

Υγρο Πυρ

2 σχόλια:

  1. Τό ξέρεις ότι ό Σεφέρης έχει μεταφράσει τήν αποκάλυψη τού Ιωάννη στήν Δημοτική

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν το ήξερα και σε ευχαριστώ για την πληροφορία.
    Πολύ καλό το ιστολόγιό σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια πού περιέχουν ύβρεις και συνδέσμους πού οδηγούν σε ιστοτόπους με ακατάλληλο, αντεθνικό, ανθελληνικό, και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται. Επίσης δεν θα γίνονται δεκτά σχόλια γραμμένα σε greeklish.

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

Γιά Μένα

Η φωτογραφία μου
Επικοινωνία: patmos.island.blog@gmail.com

Ἀρχειοθήκη ἰστολογίου

Ἀναγνῶστες

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.
Απαξάπαντες οι ...’’ελληνοφάγοι’’ ανα την Γην, τις γνωρίζουν, αυτές τις αλήθειες, πάρα πολύ καλά. Εκείνο που χρειάζονται, σαν αποστομωτική ’’επισφράγιση’’, είναι το περιβόητο γραμματόσημο, πάνω στο οποίο αυτό, το ίδιο, το συνονθύλευμα των Σκοπιανών, ονομάζει την ...πατρίδα του ...VARDARSKA. Τα γραμματόσημα αποτελούν ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΔΟΣΗ της χώρας που τα κυκλοφορεί και θεωρούνται έτσι, ΕΠΙΣΗΜΑ και ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΑ Έγγραφά της!

Προξενείο STOP

Προξενείο STOP
Κλίκ στήν εἰκόνα καί ὑπογράψτε γιά νά φύγει τό προξενεῖο ἀπό τήν Θράκη μας.
free counters