Τήν παραμονή, λίγο μετά τά μεσάνυχτα, “ἐγενόμην ἐν τή νήσω τή καλούμενη Πάτμω”. Καθώς ἔπαιρνε νά χαράξει ἤμουν πάνω στή Χώρα. Ἡ θάλασσα, ἀκίνητη σάν τό μέταλλο, ἔδενε τά τριγυρινά νησιά.Δέν ἀνάσαινε οὔτε ἕνα φύλλο μέσα στό φῶς πού δυνάμωνε. Ἡ γαλήνη ἦταν ἕνα κέλυφος ὁλωσδιόλου ἀράγιστο.Ἔμεινα καρφωμένος ἀπό αὐτή τήν ἐπιβολή ἔπειτα ἐνίωσα πώς ψιθύριζα:“Ἔρχου καί βλέπε...”.

Γεώργιος Σεφέρης

"Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος. " (ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 18-3-1919)



 Άρθρο - ανάλυση του Αντιναύαρχου ε.α. Β. Μαρτζούκου Π.Ν. και είναι απο την ιστοσελίδα του Αντίβαρου.

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!


Για αυτό είναι καλό να ξυπνήσουμε απο τον λήθαργο που μας έχουν ρίξει οι ελληνόφωνοι πολιτικοί μας: Αυτόν της διάβρωσης και τελικής καταστροφής της Ελλάδος!!! Ο καθένας ας τα εκλάβει όπως νομίζει.

Για να διαβάσετε περισσότερα κλικ στην εικόνα ή ΕΔΩ για να κατεβάσετε το άρθρο σε PDF






Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Έχουμε πόλεμο: Έσφαξαν Έλληνα με μαχαιριές στο λαιμό και στα πλευρά – Πήγαινε στην ετοιμόγεννη σύζυγό του που λίγο μετά έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους

Στον κατάλογο των θυμάτων του «πολυπολιτισμού» προστέθηκε σήμερα τα ξημερώματα ένας ακόμα συμπατριώτης μας που δολοφονήθηκε άγρια σε πάρκινγκ της οδού Ιουλιανού και 3ης Σεπτεμβρίου. Ο άτυχος άνδρας κρατούσε στα χέρια του μια κάμερα για να καταγράψει τις πρώτες στιγμές της γέννησης και δέχθηκε την επίθεση τριών ΒΑΡΒΑΡΩΝ που τον έσφαξαν για να του αποσπάσουν την κάμερα. Ο 44χρονος ξεψύχησε λίγα μέτρα παρακάτω χωρίς να προλάβει κανείς να τον βοηθήσει. Στα πλάνα που έχει στην διάθεσή της η αστυνομία από κάμερες της περιοχής φαίνονται οι δράστες να τον χτυπούν με μαχαίρι πρώτα στην πλάτη και μετά στον λαιμό. Αφού τον άφησαν νεκρό στον δρόμο πήραν την κάμερα και διέφυγαν σα να μην τρέχει τίποτα.

Δεν υπάρχουν λέξεις να περιγράψουν την ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ που αντιμετωπίζουν οι Έλληνες από την δράση αυτών των συμμοριών. Ηλικιωμένοι δέχονται επιθέσεις για λίγα… κέρματα και συμπατριώτες μας πεθαίνουν σαν τα σκυλιά στην μέση του δρόμου. Να χαίρονται την «Ελλάδα» τους οι θιασώτες του «πολυπολιτισμού» και του «αντιρατσισμού» που έχουν το θράσος να δηλώνουν και… ανθρωπιστές!

Πηγή

ΣΧΟΛΙΟ: Την στιγμή που οι λαθροέποικοι συνεχίζουν με αμείωτη ένταση τον διωγμό των Ελλήνων ο αχαρακτήριστος υπουργός ΠΡΟ.ΠΟ βρήκε την ημέρα, που το αίμα του συμπατριωτη μας έβαψε το δρόμο, να αναγγείλεί την μείωση της εγκληματικότητας... με λίγα λόγια μας κοροϊδεύει και προσβάλει την νοημοσύνη μας χωρίς καμία αιδώ... Αντί να δώσουν όπλα σε όλους του έλληνες πολίτες και να εξαποστείλουν τους λαθροέποικους σε κάνα ξερονήσι μέχρι να πειστούν και να μας αδειάσουν τον τόπο... Και μια έκκληση προς τους συμπατριώτες μου αλλά και όλους τους Έλληνες. ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΕ ΔΟΥΛΕΙΕΣ. ΔΙΩΧΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ. ΤΑ ΛΙΓΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΓΛΥΤΩΝΕΤΕ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑ. ΣΤΟ ΜΕΛΟΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΚΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΝΑ ΤΑ ΕΞΟΦΛΗΣΕΙ ΑΛΛΆ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΑΙΜΑ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια πού περιέχουν ύβρεις και συνδέσμους πού οδηγούν σε ιστοτόπους με ακατάλληλο, αντεθνικό, ανθελληνικό, και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται. Επίσης δεν θα γίνονται δεκτά σχόλια γραμμένα σε greeklish.

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

Γιά Μένα

Η φωτογραφία μου
Επικοινωνία: patmos.island.blog@gmail.com

Ἀρχειοθήκη ἰστολογίου

Ἀναγνῶστες

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.
Απαξάπαντες οι ...’’ελληνοφάγοι’’ ανα την Γην, τις γνωρίζουν, αυτές τις αλήθειες, πάρα πολύ καλά. Εκείνο που χρειάζονται, σαν αποστομωτική ’’επισφράγιση’’, είναι το περιβόητο γραμματόσημο, πάνω στο οποίο αυτό, το ίδιο, το συνονθύλευμα των Σκοπιανών, ονομάζει την ...πατρίδα του ...VARDARSKA. Τα γραμματόσημα αποτελούν ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΔΟΣΗ της χώρας που τα κυκλοφορεί και θεωρούνται έτσι, ΕΠΙΣΗΜΑ και ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΑ Έγγραφά της!

Προξενείο STOP

Προξενείο STOP
Κλίκ στήν εἰκόνα καί ὑπογράψτε γιά νά φύγει τό προξενεῖο ἀπό τήν Θράκη μας.
free counters