Τήν παραμονή, λίγο μετά τά μεσάνυχτα, “ἐγενόμην ἐν τή νήσω τή καλούμενη Πάτμω”. Καθώς ἔπαιρνε νά χαράξει ἤμουν πάνω στή Χώρα. Ἡ θάλασσα, ἀκίνητη σάν τό μέταλλο, ἔδενε τά τριγυρινά νησιά.Δέν ἀνάσαινε οὔτε ἕνα φύλλο μέσα στό φῶς πού δυνάμωνε. Ἡ γαλήνη ἦταν ἕνα κέλυφος ὁλωσδιόλου ἀράγιστο.Ἔμεινα καρφωμένος ἀπό αὐτή τήν ἐπιβολή ἔπειτα ἐνίωσα πώς ψιθύριζα:“Ἔρχου καί βλέπε...”.

Γεώργιος Σεφέρης

"Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος. " (ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 18-3-1919)



 Άρθρο - ανάλυση του Αντιναύαρχου ε.α. Β. Μαρτζούκου Π.Ν. και είναι απο την ιστοσελίδα του Αντίβαρου.

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!


Για αυτό είναι καλό να ξυπνήσουμε απο τον λήθαργο που μας έχουν ρίξει οι ελληνόφωνοι πολιτικοί μας: Αυτόν της διάβρωσης και τελικής καταστροφής της Ελλάδος!!! Ο καθένας ας τα εκλάβει όπως νομίζει.

Για να διαβάσετε περισσότερα κλικ στην εικόνα ή ΕΔΩ για να κατεβάσετε το άρθρο σε PDF






Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

ΤΟ ΑΝΑΛΟΓΙΚΟ ΣΗΜΑ ΘΑ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ DIGEA. ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΠ' ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ... ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ.

Πηγή:Στόχος
 
Σε κείμενο που είχαμε αναρτήσει στην ιστοσελίδα της εφημερίδας μας, στις 18-ο6-2010, με τίτλο "Ραπανάκια για την όρεξη..." http://www.stoxos.gr/2010/06/blog-post_9746.html, κάναμε λόγο για την συγκαλυμμένη προσπάθεια των μεγάλων ελληνικών τηλεοπτικών δικτύων που αποτελούν την εταιρεία DIGEA (MEGA, ANT1, ALTER, MAKEDONIA, ALPHA, SKAI, STAR) να γεμίσουν τα εταιρικά τους ταμεία εν όψει οικονομικής κρίσης και γενικότερης οικονομικής εξαθλίωσης του ελληνικού λαού, με τα ήδη περιορισμένα χρήματα των Ελλήνων πολιτών, οι οποίοι θα έπρεπε να τρέξουν να προμηθευτούν αποκωδικοποιητές συμβατούς με την συγκεκριμένη εταιρεία προκειμένω η τηλεόρασή τους να συνεχίσει να εκπέμπει, καταβάλλοντας στην καλύτερη περίπτωση το ποσό των 40 ευρώ. Ενώ, ταυτόχρονα είχαμε εκφράσει τις υποψίες μας, ότι προφανώς κάτι περισσότερο κρύβεται πίσω από αυτή την ιστορία και οι μεγαλοκαναλάρχες δεν θα αρκούνταν στα ποσοστά από την πώληση των αποκωδικοποιητών, αλλά είχαμε διατυπώσει ξεκάθαρα την βάσιμη υποψία μας για την εκβιαστική επιβολή συνδρομητικής τηλεόρασης, χωρίς καμία ενημέρωση του τηλεοπτικού κοινού που θα του παρείχε την δυνατότητα να λάβει αυτόβουλα τις αποφάσεις του.

Δεν αργήσαμε να επιβεβαιωθούμε, μιας και η φαντασία εκείνων που θέλουν να βάλουν το χέρι τους στο πενιχρό πλέον ταμείο των Ελλήνων έχει εξαντληθεί και η προβλέψιμότητά τους έχει καταντήσει μονότονη. Δεχτήκαμε μέχρι στιγμής δεκάδες τηλεφωνήματα από ανθρώπους που κατήγγειλαν, ότι δέχτηκαν τηλεφώνημα από υπαλλήλους της εταιρείας DIGEA, οι οποίοι αφού τους ρώτησαν, αν έχουν ήδη προμηθευτεί τους αντίστοιχους αποκωδικοποιητές, τους επίπληξαν για την αργοπορία και την αδιαφορία τους αγενέστατα, τολμώντας να δηλώσουν μάλιστα ότι σε λίγο καιρό θα πάψει κάθε τηλεοπτικό σήμα και ρωτώντας τους με μια αυθάδεια εντόνως προκλητική και εριστική, τι θα κάνουν σε αυτή την περίπτωση.

Ο τρόπος συμπεριφοράς των μεγαλοεταιρειών φυσικά και δεν μας εκπλήσσει, χωρίς βέβαια να μας καθιστά και ανίκανους να αντιδράσουμε. Με ποιο δικαίωμα, όμως, καλούν στους προσωπικούς αριθμούς τηλεφώνου των Ελλήνων και ποιος ακριβώς τους έδωσε τα τηλέφωνα αυτά;

Ο δρόμος προς την συνδρομητική τηλεόραση έχει στρωθεί ήδη, γι' αυτό απομακρύνετε τα τετραγωνισμένα φερέφωνα του συστήματος από τα έπιπλά σας και τοποθετείστε ένα ωραιότατο βάζο με λουλουδάκια ή οποιοδήποτε άλλο αντικείμενο της αρεσκείας σας, γιατί αν νομίζουν ότι θα πληρώνουμε για να βλέπουμε τις μουτσούνες και να ακούμε την προπαγάνδα τους είναι πολύ γελασμένοι! Ας βρουν άλλες δουλειές...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια πού περιέχουν ύβρεις και συνδέσμους πού οδηγούν σε ιστοτόπους με ακατάλληλο, αντεθνικό, ανθελληνικό, και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται. Επίσης δεν θα γίνονται δεκτά σχόλια γραμμένα σε greeklish.

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

Γιά Μένα

Η φωτογραφία μου
Επικοινωνία: patmos.island.blog@gmail.com

Ἀρχειοθήκη ἰστολογίου

Ἀναγνῶστες

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.
Απαξάπαντες οι ...’’ελληνοφάγοι’’ ανα την Γην, τις γνωρίζουν, αυτές τις αλήθειες, πάρα πολύ καλά. Εκείνο που χρειάζονται, σαν αποστομωτική ’’επισφράγιση’’, είναι το περιβόητο γραμματόσημο, πάνω στο οποίο αυτό, το ίδιο, το συνονθύλευμα των Σκοπιανών, ονομάζει την ...πατρίδα του ...VARDARSKA. Τα γραμματόσημα αποτελούν ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΔΟΣΗ της χώρας που τα κυκλοφορεί και θεωρούνται έτσι, ΕΠΙΣΗΜΑ και ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΑ Έγγραφά της!

Προξενείο STOP

Προξενείο STOP
Κλίκ στήν εἰκόνα καί ὑπογράψτε γιά νά φύγει τό προξενεῖο ἀπό τήν Θράκη μας.
free counters