Τήν παραμονή, λίγο μετά τά μεσάνυχτα, “ἐγενόμην ἐν τή νήσω τή καλούμενη Πάτμω”. Καθώς ἔπαιρνε νά χαράξει ἤμουν πάνω στή Χώρα. Ἡ θάλασσα, ἀκίνητη σάν τό μέταλλο, ἔδενε τά τριγυρινά νησιά.Δέν ἀνάσαινε οὔτε ἕνα φύλλο μέσα στό φῶς πού δυνάμωνε. Ἡ γαλήνη ἦταν ἕνα κέλυφος ὁλωσδιόλου ἀράγιστο.Ἔμεινα καρφωμένος ἀπό αὐτή τήν ἐπιβολή ἔπειτα ἐνίωσα πώς ψιθύριζα:“Ἔρχου καί βλέπε...”.

Γεώργιος Σεφέρης

"Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος. " (ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 18-3-1919) Άρθρο - ανάλυση του Αντιναύαρχου ε.α. Β. Μαρτζούκου Π.Ν. και είναι απο την ιστοσελίδα του Αντίβαρου.

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!


Για αυτό είναι καλό να ξυπνήσουμε απο τον λήθαργο που μας έχουν ρίξει οι ελληνόφωνοι πολιτικοί μας: Αυτόν της διάβρωσης και τελικής καταστροφής της Ελλάδος!!! Ο καθένας ας τα εκλάβει όπως νομίζει.

Για να διαβάσετε περισσότερα κλικ στην εικόνα ή ΕΔΩ για να κατεβάσετε το άρθρο σε PDF

Πέμπτη, 5 Φεβρουαρίου 2009

ΠΕΡΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ...

Πηγή: http://arena-gr.blogspot.com/2009/02/blog-post_5516.html

Ανάρτηση για λογαριασμό του blogger ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΣ.
http://www.maurogialouros.blogspot.com

Η καινούργια μόδα της εποχής στην Ελλάδα είναι οι τρομοκρατικές οργανώσεις!
Πρώτα ο «Επαναστατικός Αγώνας» και πριν δυο μέρες και η «Σέχτα Επαναστατών»!

ΤΡΙΧΕΣ!

Η μόδα αυτή εμφανίσθηκε μετά τα τελευταία γεγονότα του Δεκέμβρη. Η κοινή γνώμη πιστεύει και θεωρεί ότι αυτή η πραγματικότητα που δημιουργήθηκε τελευταία, είναι συνέπεια αυτών των γεγονότων, με σημαντικότερη αφορμή τον θάνατο του μικρού Αλέξανδρου!

Μήπως όμως δεν είναι έτσι;
Μήπως όλα αυτά εξυπηρετούν κάποια συστήματα;
Μήπως θέλουν να έχουν ΜΑΝΤΡΩΜΕΝΟ τον κόσμο στα σπίτια του;
Μήπως όλα αυτά είναι ένα μελετημένο σχέδιο αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης από τα πραγματικά και καθημερινά προβλήματα;
Μήπως όλα αυτά εξυπηρετούν την ΝΕΑ ΤΑΞΗ;;;
Υπάρχει ένα γαϊτανάκι παραπληροφόρησης στο οποίο ο κόσμος πέφτει μέσα!
Όλοι αυτοί εμφανίζονται ως ΣΩΤΗΡΕΣ μας!

ΦΤΑΝΕΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ!!!

Που ήταν Όλοι αυτοί όλον αυτόν τον καιρό που η χώρα πάει από το κακό στο χειρότερο;
Τώρα είδαν ότι Υπάρχει πρόβλημα;
Μήπως φοβόντουσαν;
Μήπως το εξέταζαν πολιτικά Πρώτα και Τώρα είπαν πάμε να αλλάξουμε τα πράγματα;
Μήπως νομίζουν ότι ο κόσμος τους χρειάζεται;


ΜΗΠΩΣ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΦΩΝΑΞΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ;;;;;;;;..........................

Γιατί εντάξει να καταλάβω όσο και αν διαφωνώ με την τρομοκρατία ,ότι το να χτυπήσεις κάποιον πολιτικό στόχο ίσως έχει και κάποιο πολιτικό νόημα ή κάποια πολιτική στάση, το να χτυπήσεις όμως ένα εικοσάχρονο παιδί που έτυχε να είναι αστυνομικός και ειδικά των 680 εύρω τον μήνα δεν χτυπάς το κράτος κύριε τρομοκράτη ,χτυπάς τον αδελφό σου και τον φίλο σου!
Δεν είναι το σύστημα ούτε ο εικοσάχρονος αστυνομικός, ούτε οι άλλοι χαμηλόβαθμοι αστυνομικοί που χτύπησαν τελευταία οι «πρωτοεμφανιζόμενοι» τρομοκράτες της Σέχτα Επαναστατών.(χώρις να βγάζω από τις ευθύνες σε οτι αναλόγει στην αστυνομία για το ολο μπάχαλο,κυρίως την ηγεσία).
Χτυπώντας αυτούς πολύ απλά, καταφέρεστε εναντίον του απλού πολίτη ,γιατί έτσι δίνεται πάτημα σε όλους αυτούς που εσείς λέτε ότι δεν γουστάρετε, να παίρνουν μέτρα σκληρά, τα οποία δεν τα λούζεστε εσείς αλλά, ο απλός κόσμος!
(βλέπε κάμερες στους δρομους, παρακολουθησεις, τηλεφωνικών συνομιλιών, τσιπάκια κτλ.).


Βοηθάτε να γίνει η χώρα μας ένα μεγάλο ΜΑΤΡΙΧ !

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΕΛΙΚΑ;;

Γιατί όταν αναφέρεστε και λέτε ότι «Η ζωή κάθε μπάτσου κοστίζει όσο και μία σφαίρα» τι περιμένετε σαν συνέπεια;
Πιστεύετε ότι θα τους φοβήσετε ;
Περιμένετε ότι θα αλλαξουν και δεν θα είναι βίαιοι;

Πιστεύετε ότι η εκάστοτε κυβέρνηση θα γίνει πιο φιλολαϊκή;

Θα σας πω τι πιστεύω εγώ!
Με αυτήν την χωρίς πολιτικό στόχο τρομοκρατία επιτυγχάνετε δυο πράγματα:
1ον :Τρομοκρατείτε τον απλό κοσμο.
2ον:Βοηθάτε ή καλύτερα είστε συνένοχοι, στην δημιουργία μιας πιο απάνθρωπης και σκληρής αντιμετώπισης του πολίτη ,είτε από την εκάστοτε κυβέρνηση ,είτε από το αρχηγείο της αστυνομίας!
Η οργάνωση «Σέχτα Επαναστατών», αναφερόμενη στην πρώτη παράγραφο της προκήρυξης στη Φράξια Κόκκινος Στρατός λέει:

«Όσοι δεν πεθαίνουν είναι θαμμένοι ζωντανοί στις φυλακές, στα αναμορφωτήρια, στα πέτρινα φέρετρα των νέων στεγαστικών προγραμμάτων, στα ασφυκτικά σχολεία, στις κατακαινούργιες κουζίνες και κρεβατοκάμαρες, τις γεμάτες χαριτωμένα έπιπλα αγορασμένα επί πιστώσει».

Πραγματικά ο Έλληνας ζει έτσι επειδή κάποιοι άλλοι τον ανάγκασαν. Μήπως όμως με αυτόν τον τρόπο, το αντάρτικο όπως αναφέρει και η οργάνωση ,με τον οποίο επιχειρεί βοήθα αυτούς που τον οδήγησαν εκεί;;

Δυστυχώς αυτές οι μορφές τρομοκρατίας δεν έχουν καμία σχέση με κανέναν δημοκρατικό αγώνα ,αντίθετα μάλιστα ,βάζουν την δημοκρατία σε κλούβια ανελευθερίας γιατί έχουν σαν βάση τον φόβο και την εσωστρεφεια.Οταν δημιουργείτε φόβος στον κόσμο η πιο άμεση συνέπεια είναι η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ!

Αδιαφορία για τα κοινά ,αδιαφορία για τον συναθρωπο, αδιαφορία για τα ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ! Ο απλός πολίτης όταν αισθανθεί ότι απειλείτε δεν θα διαμαρτυρηθεί ,δεν θα ψαχθεί ,δεν θα ενδιαφερθεί και θα μείνει όπως κυκλοφορεί τελευταία ,στον καναπέ του! Θα μείνει στον καναπέ του γιατί φοβάται! Φοβάται ότι αν πάει σε μια πορεία θα φάει ξυλο,φοβάτε ότι θα γίνουν επεισόδια και θα κινδυνέψει και από την αστυνομία και από τους γνωστούς αγνωστους,φοβάτε να πάει στο αστυνομικό τμήμα να ζητήσει βοήθεια μην φάει καμία αδέσποτη σφαίρα και γενικώς
Φ Ο Β Α Τ Ε!!!

ΣΥΝΕΠΩΣ ΜΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΣΕ ΚΛΟΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΡΟΣΩΠΗ ΑΛΛΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ!!

Έτσι όλον αυτόν τον φόβο τον εκμεταλλεύονται όλοι αυτοί που ασκούν ή θέλουν να ασκήσουν την ΕΞΟΥΣΙΑ και στην πλάτη του απλού κόσμου κάνουν το παιχνίδι τους, δημιουργώντας μια κατάσταση αδιέξοδη!

ΓΙΑΤΙ ΕΙΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ (ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ) , ΕΙΤΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΦΙΜΩΜΕΝΟΣ!
Προσωπικά θεωρώ ότι όλα αυτά τα γεγονότα τα οποία έγιναν ,γίνονται ή θα γίνουν , ΣΤΗΜΕΝΑ!!
Συμφέρει όλους αυτούς, η κοινωνία να είναι αποπροσανατολισμένη ειδικά τώρα που και μεγάλη ΑΝΕΧΕΙΑ υπάρχει και μεγάλα επαναλαμβάνω ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ υπάρχουν ! Γιατί πολύ εύκολα όλοι αυτοί ,μπορούν να κόψουν και να ράψουν όπως θέλουν , χωρίς κανέναν έλεγχο ότι εκείνοι νομίζουν, καλό ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ………και ΟΧΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ!!
Όποτε για τον σκοπό τους επιστρατεύουν τα πάντα.

Τι μπορούμε να κάνουμε εμείς ;

ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ,ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΤΗΤΕΣ, ΕΜΠΑΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ,ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΦΟΒΗΘΕΙ Ή ΟΧΙ!!!

Μαυρογιαλουρος

Αναρτήθηκε από Loukas στις 7:58 μμ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια πού περιέχουν ύβρεις και συνδέσμους πού οδηγούν σε ιστοτόπους με ακατάλληλο, αντεθνικό, ανθελληνικό, και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται. Επίσης δεν θα γίνονται δεκτά σχόλια γραμμένα σε greeklish.

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

Γιά Μένα

Η φωτογραφία μου
Επικοινωνία: patmos.island.blog@gmail.com

Ἀρχειοθήκη ἰστολογίου

Ἀναγνῶστες

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.
Απαξάπαντες οι ...’’ελληνοφάγοι’’ ανα την Γην, τις γνωρίζουν, αυτές τις αλήθειες, πάρα πολύ καλά. Εκείνο που χρειάζονται, σαν αποστομωτική ’’επισφράγιση’’, είναι το περιβόητο γραμματόσημο, πάνω στο οποίο αυτό, το ίδιο, το συνονθύλευμα των Σκοπιανών, ονομάζει την ...πατρίδα του ...VARDARSKA. Τα γραμματόσημα αποτελούν ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΔΟΣΗ της χώρας που τα κυκλοφορεί και θεωρούνται έτσι, ΕΠΙΣΗΜΑ και ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΑ Έγγραφά της!

Προξενείο STOP

Προξενείο STOP
Κλίκ στήν εἰκόνα καί ὑπογράψτε γιά νά φύγει τό προξενεῖο ἀπό τήν Θράκη μας.
Loading...