Τήν παραμονή, λίγο μετά τά μεσάνυχτα, “ἐγενόμην ἐν τή νήσω τή καλούμενη Πάτμω”. Καθώς ἔπαιρνε νά χαράξει ἤμουν πάνω στή Χώρα. Ἡ θάλασσα, ἀκίνητη σάν τό μέταλλο, ἔδενε τά τριγυρινά νησιά.Δέν ἀνάσαινε οὔτε ἕνα φύλλο μέσα στό φῶς πού δυνάμωνε. Ἡ γαλήνη ἦταν ἕνα κέλυφος ὁλωσδιόλου ἀράγιστο.Ἔμεινα καρφωμένος ἀπό αὐτή τήν ἐπιβολή ἔπειτα ἐνίωσα πώς ψιθύριζα:“Ἔρχου καί βλέπε...”.

Γεώργιος Σεφέρης

"Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος. " (ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 18-3-1919) Άρθρο - ανάλυση του Αντιναύαρχου ε.α. Β. Μαρτζούκου Π.Ν. και είναι απο την ιστοσελίδα του Αντίβαρου.

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!


Για αυτό είναι καλό να ξυπνήσουμε απο τον λήθαργο που μας έχουν ρίξει οι ελληνόφωνοι πολιτικοί μας: Αυτόν της διάβρωσης και τελικής καταστροφής της Ελλάδος!!! Ο καθένας ας τα εκλάβει όπως νομίζει.

Για να διαβάσετε περισσότερα κλικ στην εικόνα ή ΕΔΩ για να κατεβάσετε το άρθρο σε PDF

Κυριακή, 27 Απριλίου 2014

ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ. Καταστρέφουν το Ελληνικό Έθνος. ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ Η «ΑΥΓΗ»: ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΝΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΑ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΓΕΝΙΑΣ!..


ΚΕΙΜΕΝΟ: «Ετοιμάζει τροπολογία για το ζήτημα της ιθαγένειας μεταναστών δεύτερης γενιάς ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Λεωνίδας Γρηγοράκος, το οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες της Κλαυθμώνος, θα κατατεθεί μετά τις ευρωεκλογές. Η τροπολογία θα βασίζεται σε διατάξεις του Κώδικα Μετανάστευσης, που ψηφίστηκε πρόσφατα στη Βουλή, και ουσιαστικά θα διευρύνει το καθεστώς τού "επί μακρόν διαμένοντος", που δόθηκε για τα παιδιά μεταναστών.
Ενδεικτική των προθέσεων είναι η φράση που χρησιμοποίησε ο Λ. Γρηγοράκος σε άρθρο του στο "Ποντίκι", όπου δεσμεύτηκε για "γρήγορη και δίκαιη λύση του θέματος της ιθαγένειας αυτών των παιδιών", γιατί, όπως είπε, "τα παιδιά αυτά είναι δικά μας παιδιά (μελλοντικοί ψηφοφόροι ήθελε να πει) και πλέον διασφαλίζουμε τη νομιμότητα της διαμονής τους ώστε να μπορούν να λάβουν την ελληνική ιθαγένεια εφόσον το επιθυμούν".  (Τους Έλληνες τους ρώτησε αν επιθυμούν να γίνουν Συρία;;;)
Η.Β.»
ΣΧΟΛΙΟ «ΣΤΟΧΟΥ»: Ιδού γιατί επείγονται να χώσουν όλη την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Χρυσής Αυγής στην Φυλακή: Για να περάσουν τον Νόμο που θα μετατρέψει τους Έλληνες σε μια ασήμαντη μειονότητα μέσα στην ίδια τους την Πατρίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια πού περιέχουν ύβρεις και συνδέσμους πού οδηγούν σε ιστοτόπους με ακατάλληλο, αντεθνικό, ανθελληνικό, και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται. Επίσης δεν θα γίνονται δεκτά σχόλια γραμμένα σε greeklish.

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

Γιά Μένα

Η φωτογραφία μου
Επικοινωνία: patmos.island.blog@gmail.com

Ἀρχειοθήκη ἰστολογίου

Ἀναγνῶστες

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.
Απαξάπαντες οι ...’’ελληνοφάγοι’’ ανα την Γην, τις γνωρίζουν, αυτές τις αλήθειες, πάρα πολύ καλά. Εκείνο που χρειάζονται, σαν αποστομωτική ’’επισφράγιση’’, είναι το περιβόητο γραμματόσημο, πάνω στο οποίο αυτό, το ίδιο, το συνονθύλευμα των Σκοπιανών, ονομάζει την ...πατρίδα του ...VARDARSKA. Τα γραμματόσημα αποτελούν ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΔΟΣΗ της χώρας που τα κυκλοφορεί και θεωρούνται έτσι, ΕΠΙΣΗΜΑ και ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΑ Έγγραφά της!

Προξενείο STOP

Προξενείο STOP
Κλίκ στήν εἰκόνα καί ὑπογράψτε γιά νά φύγει τό προξενεῖο ἀπό τήν Θράκη μας.
Loading...