Τήν παραμονή, λίγο μετά τά μεσάνυχτα, “ἐγενόμην ἐν τή νήσω τή καλούμενη Πάτμω”. Καθώς ἔπαιρνε νά χαράξει ἤμουν πάνω στή Χώρα. Ἡ θάλασσα, ἀκίνητη σάν τό μέταλλο, ἔδενε τά τριγυρινά νησιά.Δέν ἀνάσαινε οὔτε ἕνα φύλλο μέσα στό φῶς πού δυνάμωνε. Ἡ γαλήνη ἦταν ἕνα κέλυφος ὁλωσδιόλου ἀράγιστο.Ἔμεινα καρφωμένος ἀπό αὐτή τήν ἐπιβολή ἔπειτα ἐνίωσα πώς ψιθύριζα:“Ἔρχου καί βλέπε...”.

Γεώργιος Σεφέρης

"Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος. " (ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 18-3-1919)



 Άρθρο - ανάλυση του Αντιναύαρχου ε.α. Β. Μαρτζούκου Π.Ν. και είναι απο την ιστοσελίδα του Αντίβαρου.

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!


Για αυτό είναι καλό να ξυπνήσουμε απο τον λήθαργο που μας έχουν ρίξει οι ελληνόφωνοι πολιτικοί μας: Αυτόν της διάβρωσης και τελικής καταστροφής της Ελλάδος!!! Ο καθένας ας τα εκλάβει όπως νομίζει.

Για να διαβάσετε περισσότερα κλικ στην εικόνα ή ΕΔΩ για να κατεβάσετε το άρθρο σε PDF






Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

Αλβανοί "εκτέλεσαν" με ΑΚ-47 και έκαψαν την ελληνική σημαία. Η ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ενέργεια έλαβε χώρα σε ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ... ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

Ποιοι "εκτέλεσαν" με ΑΚ-47 και έκαψαν την ελληνική σημαία; - Έρευνες για UCC (vid/upd)



Ανανέωση 16:40 Επιβεβαιώνονται οι αρχικές πληροφορίες του defencenet.gr για το μέρος που γυρίστηκε το βίντεο το οποίο τελικά είναι ο Χελμός. Πρόκειται για τοποθεσία σε αρκετή απόσταση από τα Καλάβρυτα.

Το δεύτερο σημαντικό στοιχείο που έχει προκύψει είναι πως η ΕΛ.ΑΣ έχει ταυτοποιήσει τουλάχιστον ένα από τους δράστες και βρίσκεται στα ίχνη των υπολοίπων ενώ αυτή την ώρα διεξάγεται μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους. Επιβεβαιώνεται ακόμη ότι στο βίντεο χρησιμοποιήθηκαν τουλάχιστον 4 καλάσνικοφ όλα κινεζικής κατασκευής.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Αρχικό κείμενο
Διαστάσεις φαίνεται να λαμβάνει η υπόθεση της ομάδας των Αλβανών που προχώρησαν σε πολυβολισμό και εν συνεχεία κάψιμο της ελληνικής σημαίας, καθώς οι υπηρεσίες ασφαλείας έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να βρούν τους συγκεκριμένους και κυρωίς για να εντοπίσουν αυτούς που βρίσκονται από πίσω τους.
Πάντως το βίντεο κατέβηκε από το youtube.com (το defencenet.gr επειδή ήξερε ότι δεν επρόκειτο να μείνει επί πολύ επάνω από την στιγμή που το αποκάλυψε, φρόντισε να το κατεβάσει στον δικό του server).
Οι πληροφορίες των αρχών ασφαλείας μιλάνε για τον Χελμό ως σημείο της "εκτέλεσης" της ελληνικής σημαίας και αφήνουν να εννοηθεί ότι βρίσκονται στα ίχνη της ομάδας των ένοπλων Αλβανών κουκουλοφόρων.
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες τo βίντεο έφερε την υπογραφή μίας ομάδας μοτοσικλετιστών από την Αλβανία ονόματι «Motorristat Fierak Albanian Stunt» (http://www.facebook.com/pages/-Motorristat-Fierak-Albanian-Stunt-/302755649780139).
Σε σπαστά ελληνικά ένας από τους 5 μασκοφόρους (ενδεδυμένοι με θερινές στρατιωτικές στολές, σημειοτέον...), δίνει το σύνθημα για τον πολυβολισμό της ελληνικής σημαίας  αφού πρώτα έχει εκφράσει το ρατσιστικό του μίσος για τους Έλληνες και τις Ελληνίδες.
Εάν τελικά αληθεύει ο ισχυρισμός των ατόμων που γύρισαν το βίντεο ότι το περιστατικό συνέβη στην Ελλάδα τότε θα πρόκειται για μείζον ζήτημα εθνικής ασφάλειας καθότι η μικρή έστω αυτή ομάδα ατόμων κατέχει πολεμικά τυφέκια ΑΚ-47 (διακρίνονται κάποια της κινεζικής έκδοσης που διαθέτει σε αφθονία ο αλβανικός Στρατός), διακατέχεται από μίσος κατά της Ελλάδας και παρουσιάζει με τον πλέον επιδεικτικό τρόπο την εθνικιστική της ταυτότητα με την κατοχή μίας αλβανικής σημαίας σε κοντάρι η οποία έχει καρφωθεί σε ελληνικό έδαφος. Δηλαδή το προφίλ που χαρακτηρίζει τον UCC ("Απελευθερωτικό Στρατό Τσαμουριάς").
Αν και στο παρελθόν υπήρξαν ανάλογα αλβανικά βίντεο με απειλές κατά της Ελλάδας είναι η πρώτη  φορά που μέλη εθνικιστικής ομάδας χρησιμοποιούν αληθινά πυρά σε ελληνικό έδαφος πραγματοποιώντας μία πράξη με ιδιαίτερο συμβολισμό, τον πολυβολισμό της ελληνικής σημαίας και την πυρπόληση της φωνάζοντας χαρακτηριστικά «Έτσι θα σας κάψουμε».
Μετά από αυτά διερωτάται ο απλός Έλληνας πολίτης, ποιοι είναι οι στόχοι των ανθρώπων αυτών και εάν υπάρχουν διασυνδέσεις αυτών των ατόμων με τον UCC και την εθνικιστική οργάνωση Κοκκινόμαυρη Συμμαχία τον πλέον χαρακτηριστικό εκφραστεί του αλβανικού αναθεωρητικού εθνικισμού στην γειτονική χώρα.
Οι πρόσφατες πυρκαγιές που κατέκαψαν την Πελοπόννησο μήπως τελικά δεν ήταν τόσο αθώες και αποτελούσαν έργο αυτών των συγκεκριμένων ατόμων τα οποία με κάθε τρόπο επέδειξαν στο βίντεο το μίσος τους για την Ελλάδα. 
Επιπλέον αξίζει να σημειωθεί η εικόνα που δημιουργείται στο εξωτερικό για την Ελλάδα με μία εθνικιστική ομάδα αλλοδαπών να πυροβολούν το εθνικό σύμβολο της χώρας μας με στρατιωτικά τυφέκια και να δημοσιεύουν το βίντεο αυτό.
Τέλος ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί η απόφαση του youtube.com να «κατεβάσει» το βίντεο αυτό διότι όπως αναφέρει  το περιεχόμενο του "δεν συμβαδίζει με την πολιτική της εταιρείας",αφήνοντας όμως έτσι εκατομμύρια Έλληνες στο σκοτάδι, στερώντας τους την δυνατότητα να ενημερωθούν για το τι πραγματικά συμβαίνει στην χώρας τους.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια πού περιέχουν ύβρεις και συνδέσμους πού οδηγούν σε ιστοτόπους με ακατάλληλο, αντεθνικό, ανθελληνικό, και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται. Επίσης δεν θα γίνονται δεκτά σχόλια γραμμένα σε greeklish.

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

Γιά Μένα

Η φωτογραφία μου
Επικοινωνία: patmos.island.blog@gmail.com

Ἀρχειοθήκη ἰστολογίου

Ἀναγνῶστες

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.
Απαξάπαντες οι ...’’ελληνοφάγοι’’ ανα την Γην, τις γνωρίζουν, αυτές τις αλήθειες, πάρα πολύ καλά. Εκείνο που χρειάζονται, σαν αποστομωτική ’’επισφράγιση’’, είναι το περιβόητο γραμματόσημο, πάνω στο οποίο αυτό, το ίδιο, το συνονθύλευμα των Σκοπιανών, ονομάζει την ...πατρίδα του ...VARDARSKA. Τα γραμματόσημα αποτελούν ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΔΟΣΗ της χώρας που τα κυκλοφορεί και θεωρούνται έτσι, ΕΠΙΣΗΜΑ και ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΑ Έγγραφά της!

Προξενείο STOP

Προξενείο STOP
Κλίκ στήν εἰκόνα καί ὑπογράψτε γιά νά φύγει τό προξενεῖο ἀπό τήν Θράκη μας.
free counters