Τήν παραμονή, λίγο μετά τά μεσάνυχτα, “ἐγενόμην ἐν τή νήσω τή καλούμενη Πάτμω”. Καθώς ἔπαιρνε νά χαράξει ἤμουν πάνω στή Χώρα. Ἡ θάλασσα, ἀκίνητη σάν τό μέταλλο, ἔδενε τά τριγυρινά νησιά.Δέν ἀνάσαινε οὔτε ἕνα φύλλο μέσα στό φῶς πού δυνάμωνε. Ἡ γαλήνη ἦταν ἕνα κέλυφος ὁλωσδιόλου ἀράγιστο.Ἔμεινα καρφωμένος ἀπό αὐτή τήν ἐπιβολή ἔπειτα ἐνίωσα πώς ψιθύριζα:“Ἔρχου καί βλέπε...”.

Γεώργιος Σεφέρης

"Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος. " (ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 18-3-1919)



 Άρθρο - ανάλυση του Αντιναύαρχου ε.α. Β. Μαρτζούκου Π.Ν. και είναι απο την ιστοσελίδα του Αντίβαρου.

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!


Για αυτό είναι καλό να ξυπνήσουμε απο τον λήθαργο που μας έχουν ρίξει οι ελληνόφωνοι πολιτικοί μας: Αυτόν της διάβρωσης και τελικής καταστροφής της Ελλάδος!!! Ο καθένας ας τα εκλάβει όπως νομίζει.

Για να διαβάσετε περισσότερα κλικ στην εικόνα ή ΕΔΩ για να κατεβάσετε το άρθρο σε PDF






Παρασκευή 22 Απριλίου 2011

ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ:ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΩΣ ΘΑ ΤΙΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ,ΑΝ ΔΕΝ ΦΟΡΕΣΟΥΝ ΜΑΝΤΗΛΑ!

Μεταφράζουμε την σοκαριστική είδηση από την αγγλική εφημερίδα Sun:

Φόρα μαντήλα ή πέθανε

Ισλαμιστες εξτρεμιστες που υποστηριζουν την καθιέρωση του νόμου της Σαρίας στη Βρετανία, εχουν απειλήσει να σκοτωσουν γυναικες που δεν καλύπτουν τα κεφαλια τους. Εχουν επισης αναρτησει προειδοποίηση για «ελευθερες από γκέι ζώνες» και κατέστρεψαν αφίσσες που πρωταγωνιστουσαν μοντέλα με μπικίνι.

Υπαρχουν φόβοι πως... σκληροπυρηνικοί μουσουλμάνοι επιβάλλουν τις αξίες τους σε άλλους στο δήμο του Tower Hamlets του Ανατολικού Λονδίνου.
Μία μη μουσουλμάνα Ασιάτισσα Φαρμακοποιός στο Whitechapel με δυτική ένδυση είπε πως της ζητηθηκε να φορεσει μαντηλα για να μην τιμωρηθει.
Επειτα, υποστηριξε πως ενας δευτερος αντρας της ειπε: «Εάν συνεχισεις να κανεις αυτά τα πραγματα θα σε σκοτωσουμε». Η αστυνομια ερευνά.
Ο Paul Rickett, αξιωματικός του Δήμου του Tower Hamlets ειπε: «Οποιοσδηποτε βρεθει να διαπραττει τετοιες πραξεις θα αντιμετωπισει ποινές εγκληματια».
Ο Khalid Mahmood, βουλευτής απο το Perry Barr του Birmingham οπου καταστράφηκαν οι αφίσσες ειπε:«Αυτοι οι ανθρωποι πρεπει να δεχθουν τους υπόλοιπους».
Ο Μουσουλμανος κληρικός Anjem Choudary είπε: «Μπορουν να πουν: «Αδερφή είναι υποχρεωτικό να καλύπτεις τα μαλλιά σου». Μα κανενας δεν μπορει να πει «Θα σε σκοτωσουμε»»

Το Φεβρουάριο η κοινωνική υπηρεσία πηγε σε έναν αντρα γιατι απειλούσε να σκοτωσει την ξαδερφη του εάν δεν κάλυπτε το κεφάλι της.

Τα παραπάνω μας κάνουν να καταλαβαίνουμε γιατί πρόσφατα ο Πρωθυπουργός της Αγγλίας Ντέηβιντ Κάμερον δήλωσε πως "ΤΟ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΑΠΕΤΥΧΕ"!

ΠΛΕΟΝ,ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΜΕ ΘΑΝΑΤΟ ΤΙΣ ΜΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ,ΑΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΜΑΝΤΗΛΑ!!! Καλά,για τις μουσουλμάνες δεν το συζητάμε:ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ,όπως λέει και ο μουσουλμάνος κληρικός!

Ας τα βλέπουμε αυτά εμείς εδώ,γιατί με όλη αυτή την ενδοτικότητα που χαρακτηρίζει τους κυβερνώντες και όχι μόνο στους μουσουλμάνους,ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΜΕ ΣΦΑΓΗ,ΑΝ ΔΕΝ ΦΟΡΕΣΟΥΝ ΜΑΝΤΗΛΑ!

http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/

Σχόλιο blog: Συνεχώς πυκνώνουν οι καταγγελίες για επιθέσεις ισλαμιστών ανθρωποειδών λαθροεποίκων ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. Επιτίθονται σε ελληνίδες αλλά και άλλων εθνικοτήτων γυναίκες γιατί δεν τους αρέσει η ενδυμασία τους, σκίζουν αφίσες που θεωρούν ότι τους προσβάλουν και έχουν επιτεθεί και καταστρέψει περιουσίες γιατί και μόνο κάποιες γυναίκες όχι κατ' ανάγκη μουσουλμάνες δεν δορούσαν μαντήλα. Το μεγαλύτερο μέρος των επιθέσεων έχει λάβει χώρα κυρίως έξω από τα παράνομα τζαμιά που στήνουν σε κάθε γωνία. Και να υπενθυμίσω την δήλωση του αυτοαποκαλούμενου αρχηγού των αφγανών(λαθρομεταναστών) στην Ελλάδα << Όποια γυναίκα δεν φοράει μαντίλα είναι για εμάς πουτάνα>> Αυτά για να μην παραμυθιάζεστε με τις δηλώσεις και την προπαγάνδα, περί καόμοιρων και ανυπεράσπιστων, των κάθε λογής "αλληλέγγυων" συριζοχαυνωμένων και οικολόγων πράσινων πουρναροκαληεργητών που μόνο τους μέλημα είναι πως θα καταστρέψουν την Ελλάδα.

Διαβάστε και εδώ για να δείτε το μέγεθος της κοροϊδίας που μας σερβίρουν οι λαθρομεταναστολάγνοι : Δουλέμπορος και ληστής γυναικών Αφγανός απεργός πείνας  ΄(νέος επαγγελματικός προσανατολισμός και με πολύ "αλληλεγκυή")

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια πού περιέχουν ύβρεις και συνδέσμους πού οδηγούν σε ιστοτόπους με ακατάλληλο, αντεθνικό, ανθελληνικό, και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται. Επίσης δεν θα γίνονται δεκτά σχόλια γραμμένα σε greeklish.

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

Γιά Μένα

Η φωτογραφία μου
Επικοινωνία: patmos.island.blog@gmail.com

Ἀρχειοθήκη ἰστολογίου

Ἀναγνῶστες

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.
Απαξάπαντες οι ...’’ελληνοφάγοι’’ ανα την Γην, τις γνωρίζουν, αυτές τις αλήθειες, πάρα πολύ καλά. Εκείνο που χρειάζονται, σαν αποστομωτική ’’επισφράγιση’’, είναι το περιβόητο γραμματόσημο, πάνω στο οποίο αυτό, το ίδιο, το συνονθύλευμα των Σκοπιανών, ονομάζει την ...πατρίδα του ...VARDARSKA. Τα γραμματόσημα αποτελούν ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΔΟΣΗ της χώρας που τα κυκλοφορεί και θεωρούνται έτσι, ΕΠΙΣΗΜΑ και ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΑ Έγγραφά της!

Προξενείο STOP

Προξενείο STOP
Κλίκ στήν εἰκόνα καί ὑπογράψτε γιά νά φύγει τό προξενεῖο ἀπό τήν Θράκη μας.
free counters