Τήν παραμονή, λίγο μετά τά μεσάνυχτα, “ἐγενόμην ἐν τή νήσω τή καλούμενη Πάτμω”. Καθώς ἔπαιρνε νά χαράξει ἤμουν πάνω στή Χώρα. Ἡ θάλασσα, ἀκίνητη σάν τό μέταλλο, ἔδενε τά τριγυρινά νησιά.Δέν ἀνάσαινε οὔτε ἕνα φύλλο μέσα στό φῶς πού δυνάμωνε. Ἡ γαλήνη ἦταν ἕνα κέλυφος ὁλωσδιόλου ἀράγιστο.Ἔμεινα καρφωμένος ἀπό αὐτή τήν ἐπιβολή ἔπειτα ἐνίωσα πώς ψιθύριζα:“Ἔρχου καί βλέπε...”.

Γεώργιος Σεφέρης

"Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος. " (ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 18-3-1919)



 Άρθρο - ανάλυση του Αντιναύαρχου ε.α. Β. Μαρτζούκου Π.Ν. και είναι απο την ιστοσελίδα του Αντίβαρου.

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!


Για αυτό είναι καλό να ξυπνήσουμε απο τον λήθαργο που μας έχουν ρίξει οι ελληνόφωνοι πολιτικοί μας: Αυτόν της διάβρωσης και τελικής καταστροφής της Ελλάδος!!! Ο καθένας ας τα εκλάβει όπως νομίζει.

Για να διαβάσετε περισσότερα κλικ στην εικόνα ή ΕΔΩ για να κατεβάσετε το άρθρο σε PDF






Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ΤΣΙΠΡΑ; ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ‘Η ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΧΩΡΑ;


521353_204265699696139_178468584_n
Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου. 
Τελικά αυτό που πλήττεται περισσότερο απ’ όλα σ’ αυτή την ταλαίπωρη και βασανισμένη Χώρα, είναι η σοβαρότης. Και λόγω της ελλείψεως αυτής, ή στην καλύτερη περίπτωση της πλημμελούς αίσθησης της, έχει καταργηθεί κάθε μορφής δεοντολογία και έχουν ισοπεδωθεί και παραλλαχθεί νοηματικά οι έννοιες δημοκρατία και ελευθερία ταυτιζόμενες με την ασυδοσία και την αυθαιρεσία.

Συγκεκριμένα ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών κύριος Λεωνίδας Γρηγοράκος προχώρησε στην Ολομέλεια της Βουλής την απόσυρση νομοτεχνικής βελτίωσης που προέβλεπε απέλαση μεταναστών σε περίπτωση που είχαν προβεί σε ψευδή καταγγελία εις βάρος των Οργάνων της Πολιτείας. Καταγγελία που φυσικά αφορούσε άσκηση βίας, κακομεταχείρισης, ή λεκτικής προσβολής από τα αστυνομικά όργανα.

Ειδικότερα η διάταξη όριζε ότι «εάν όργανα της Πολιτείας καταγγελθούν ψευδώς για τα ως άνω αδικήματα, τεκμηριωθεί δε η ψευδής καταγγελία μετά από σχετική προκαταρκτική εξέταση, ο καταγγέλλων απομακρύνεται άμεσα από τη χώρα».

Η ρύθμιση αυτή του μεταναστευτικού νόμου αποσύρθηκε λόγω εντόνων αντιδράσεων εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ με την εισηγήτρια του κόμματος Βασιλική Κατριβάνου να την χαρακτηρίζει «ρατσιστική, τρομοκρατική και επικίνδυνη διάταξη».

Ας αναλύσουμε λοιπόν τους χαρακτηρισμούς της έναν προς έναν.

Ρατσιστική. Μάλλον οι κύριοι και οι κυρίες του ΣΥΡΙΖΑ αρχής γενομένης της κυρίας Κατριβάνου δεν έχουν αναλύσει σε βάθος την ουσιαστική σημασία του όρου ρατσισμός . Γιατί όπως χαρακτηρίζεται ρατσισμός το υβριστικό σχόλιο, ή η βιαιοπραγία εις βάρος ενός αλλοδαπού με μόνο κριτήριο το χρώμα της επιδερμίδας του, το ίδιο ρατσισμός είναι η αποδυνάμωση, η περιφρόνηση, η στοχοποίηση και η αμφισβήτηση των ανδρών της Αστυνομίας και του Λιμενικού σώματος εκ μέρους της Πολιτείας, αφού αυτόματα πλέον μετατρέπονται σε αδύναμα έρμαια χωρίς κύρος λόγου, που θα συκοφαντούνται και θα διαβάλλονται από τον κάθε τριτοκοσμικό λαθρομετανάστη, ο οποίος προκειμένου να τύχει καλύτερης μεταχείρισης, ή να αποφύγει τις συνέπειες τυχούσας παραβατικής συμπεριφοράς, ή παράνομης πράξης του, θα προφασίζεται άσκηση ρατσιστικής βίας και συμπεριφοράς εις βάρος του άφοβα πλέον, αφού και ακόμη να αποκαλυφθεί το ψεύδος του, δεν θα έχει καμία απολύτως κύρωση. Τουναντίον αν γίνει πιστευτός άμεσα τα αστυνομικά όργανα υπό τους κτηνώδεις αλαλαγμούς και τις διαμαρτυρίες των γνωστών αριστερών λαθρολάγνων, θα τιμωρούνται.

Τρομοκρατική. Ε! όχι να μιλάει ο ΣΥΡΙΖΑ για τρομοκρατία. Το κόμμα που βουλευτές του δηλώνουν φίλοι στο fb του ακροαριστερού δολοφόνου της 
Πάρου, ή που υπεραμύνονται του «συντρόφου» που προλόγισε το βιβλίο του εγκληματία τρομοκράτη Κουφοντίνα, που πολλά στελέχη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης τον χαρακτηρίζουν κοινωνικό επαναστάτη. Το κόμμα που βουλευτές του τάσσονται ανοικτά υπέρ των ακροαριστερών συμμοριών που προβαίνουν σε καταλήψεις κτηρίων και που από εκεί εξορμούν σε κάθε συλλαλητήριο πυρπολώντας και καταστρέφοντας την Αθήνα. Το κόμμα που νομικά στηρίζει και σκιωδώς υποστηρίζει τους Ξηρούς, Μαζιώτηδες και Σακκάδες και η νεολαία του οποίου σε κάθε συγκέντρωση βροντοφωνάζει το σύνθημα «Στον Μελιγαλά, έγινε μισή δουλειά» προκαλώντας και απειλώντας.
Αν τρομοκρατία είναι η άμεση απέλαση κάθε μετανάστη που συκοφαντεί τα όργανα τάξης της Πολιτείας, τότε οι συνεχείς ερωτοτροπίες και ψηλαφισμοί του κόμματός σας με την ακροαριστερή τρομοκρατία του πιστολιού, του εκρηκτικού μηχανισμού και της μολότωφ, τι είναι;

Επικίνδυνη. Ναι εδώ θα συμφωνήσουμε η διάταξη είναι επικίνδυνη, αλλά μόνο αν αποσυρθεί και δεν υλοποιηθεί. Γιατί τότε πλέον, ο κάθε τριτοκοσμικός λαθρομετανάστης, θα παρανομεί, θα προκαλεί, θα καθυβρίζει, θα απειλεί και θα εκφοβίζει Έλληνες πολίτες και μόλις συλλαμβάνεται θα προφασίζεται ότι έγινε κοινωνός ρατσιστικής συμπεριφοράς από τους αστυνομικούς, οι οποίοι και καλά τον εξύβρισαν, τον προπηλάκισαν και τον …. άντε να μην πούμε τίποτε άλλο.  Και σε περίπτωση που γίνει πιστευτός όλα καλά. Μπορεί και ο κύριος Δένδιας να του δώσει άδεια παραμονής. Αν πάλι δεν γίνει πιστευτός δεν τρέχει τίποτα. Καμία κύρωση.  Άσε και που το να μην το σκεφτεί αυτός, όλο και κάποιος  «προοδευτικός» και «δημοκράτης» (φθάνει ο κατηγορούμενος να μην είναι Έλληνας)  δικηγόρος θα του υποδείξει να καταγγείλει ότι έπεσε θύμα αστυνομικής και ρατσιστικής βίας. Μπορεί και η βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ κυρία Γαϊτάνη που θεωρεί όλους τους μετανάστες αδέλφια της και πιθανότατα όλους τους Έλληνες εχθρούς της να τον συντρέξει προσωπικά. (Τον καημένο)

Τελειώνοντας θα επαναλάβουμε αυτό που αναφέραμε στην αρχή.

Αυτό που πλήττεται περισσότερο σ’ αυτή την Χώρα, εκτός φυσικά από την ελευθερία, την υπερηφάνεια και την αξιοπρέπεια του Ελληνικού Λαού, είναι η σοβαρότης.

Τελικά ας μας ξεκαθαρίσει ο κύριος Τσίπρας τι θέλει να κυβερνήσει, αν η κατάρα τον φέρει στην εξουσία. Την Ελλάδα με Έλληνες Πολίτες, ή τριτοκοσμική μουσουλμανική Χώρα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια πού περιέχουν ύβρεις και συνδέσμους πού οδηγούν σε ιστοτόπους με ακατάλληλο, αντεθνικό, ανθελληνικό, και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται. Επίσης δεν θα γίνονται δεκτά σχόλια γραμμένα σε greeklish.

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

Γιά Μένα

Η φωτογραφία μου
Επικοινωνία: patmos.island.blog@gmail.com

Ἀρχειοθήκη ἰστολογίου

Ἀναγνῶστες

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.
Απαξάπαντες οι ...’’ελληνοφάγοι’’ ανα την Γην, τις γνωρίζουν, αυτές τις αλήθειες, πάρα πολύ καλά. Εκείνο που χρειάζονται, σαν αποστομωτική ’’επισφράγιση’’, είναι το περιβόητο γραμματόσημο, πάνω στο οποίο αυτό, το ίδιο, το συνονθύλευμα των Σκοπιανών, ονομάζει την ...πατρίδα του ...VARDARSKA. Τα γραμματόσημα αποτελούν ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΔΟΣΗ της χώρας που τα κυκλοφορεί και θεωρούνται έτσι, ΕΠΙΣΗΜΑ και ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΑ Έγγραφά της!

Προξενείο STOP

Προξενείο STOP
Κλίκ στήν εἰκόνα καί ὑπογράψτε γιά νά φύγει τό προξενεῖο ἀπό τήν Θράκη μας.
free counters